2021-05-20

BLOGÍRÁS – ALAP CSOMAG 39.600 Ft

Értesz a szövegíráshoz és szoktál néha a vállalkozásod számára szövegeket írni? De ismered-e azokat a kritériumokat, amelyekkel egy internetes szövegnek rendelkeznie kell? Vagy tudod-e, hogy melyek a keresőoptimalizálás vagy a tartalommarketing alapelvei?

Sokan látják úgy, de a szövegírás nem egy könnyű feladat. Lehet az egy egyszerű marketing szöveg vagy egy hosszabb terjedelmű blogbejegyzés, a kulcsszavak feltárása, elhelyezése és a megfelelő forrásanyagok felkutatása nem egy félórás, egyszerű feladat.

Nem is hiába épült mára már egy egész iparág az internetes szövegírás (tartalommarketing) köré. Amennyiben nem ismered pontosan ennek a szabályait és alapvető lépéseit, könnyen lehet, hogy a Google figyelmen kívül haddja a szöveget vagy csak nem ad elég bizalmat neki, hogy a találati lista elején szerepeltesse. Ezért és még számos más oknál kifolyólag mindenképpen jobban jársz, ha profi szövegírót bízol meg a feladattal.

A profi szövegírás valódi eredménnyel kecsegtet

A SEO szövegírás alapjai, mint minden egyéb szakmánál is, elsajátításra kell kerüljenek mielőtt bárki annak a művelésébe kezdene. Önmagától ugyanis nem valószínű, hogy bárki olyan szövegeket tudna gyártani elsőre, amelyekkel el tudná érni a kellő hatást, bármi is legyen a célja. A SEO szövegírás során ugyanis pontosan tudni kell, hogy mit kell leírni ahhoz, hogy a mondandónknak hatása legyen az olvasóra, ugyanakkor arra is kellő hangsúlyt kell szentelni, hogy például egy blogbejegyzés struktúrája megfeleljen minden Google követelménynek.

Ennek ellenére a szövegnek minden esetben az olvasóhoz kell szólnia. A megfelelő stíluson, hangnemen és megszólításon túl pedig azt is illik tudnod, hogy miképpen kell felépíteni egy szöveget.

BLOGÍRÁS – ALAP CSOMAG 39.600 Ft

Az alapcsomag a következőket tartalmazza:

  • havi 4 db blogbejegyzés vállalkozása weboldalára – minden egyes blogbejegyzés 3000+ karakteres, egyedi szövegezésű, tapasztalt szövegíró által megírt szöveg.
  • blogbejegyzésenként 1 darab szabadon felhasználható kép – a képek ingyenesen felhasználhatók a vállalkozói weboldalon. Semmilyen jogi következményekkel nem jár a felhasználásuk, amennyiben az a blog szekcióban jelenik meg.
  • látogatóbarát SEO blogírás – SEO azaz Keresőoptimalizált szövegek megírása úgy, hogy az a látogatók figyelmét is felkeltse. Hatékonyabb weboldal látogatás és ügyfélszerzés!
  • releváns tartalom – Fontos a vállalkozói weboldalad számára, hogy a látogatók észrevegyék azt, hogy a vállalkozásod, mennyire jól informált és napra kész a piaci trendekkel. A lényegre-törő, ugyanakkor hasznos tartalom megfizethetetlen kincs és ezzel az interneten kereső felhasználók is tisztában vannak.
  • időtartam – A munka lefutási ideje 1 hónap – heti 1 blogbejegyzés

Kinek ajánlom ezt a Blogírás csomagot?

Tisztában kell lenned azzal, hogy ez a fajta tartalommarketing technika, hosszú távon érvényesül, így egy darab blogbejegyzés csomag megrendelése nem hoz eredményt, pláne ha óriási verseny van azokra a kulcsszavakra, amelyekre jó helyezést szeretnél elérni a Google-ben.

A BLOGÍRÁS – ALAP CSOMAG! szolgáltatásunkat olyan vállalkozóknak vagy marketing ügynökségek számára hoztuk létre, akik már az alapokon túl vannak és egy kis tartalom löketre van szükségük a céljaik eléréséhez.

Ha már tisztában vagy azokkal a kulcsszavakkal, amelyekre a Google első oldalán szeretnél szerepelni, ha a webáruházad, üzleti weboldalad vagy weblapod tartalmilag és struktúrálisan is fel van készülve a szint lépésre, akkor ezt a csomagot neked szántuk.

Amennyiben tehát te sem szeretnél időt pazarolni olyasmire, aminek a végén lehet, hogy nem is lesz eredménye, akkor jobban teszed, ha a szövegírást profira bízod.

Foglalkozz a vállalkozásod számára egyéb fontos dolgokkal, miközben mi gondoskodunk arról, hogy az internet világában is minél többen a vállalkozásodra, szolgáltatásodra vagy termékeidre találjanak! Ehhez pedig csak néhány kattintásra van szükséged. Keress bátran az elehetőségeimen keresztül a BLOGÍRÁS – ALAP CSOMAG! szolgáltatással kapcsolatban!

Szövegírás árak