2016-04-22

Magunkról

Pazona Károly Zsolt vagyok, tartalommarketinggel és marketing-szövegírással foglalkozom immár több éve.

2011-ben ismerkedtem meg alaposabban az online marketing világával és az óta is előszeretettel foglalkozom a témával.

Az évek során leginkább az online marketing tartalmi része vonzott, ezért is próbáltam ebbe az irányba elmozdulni és immár egy nagyságrendileg 5-6 fős szövegíró csapat segítségével írom/írjuk meg a szövegeket.

Az online marketing életem nagy részét tölti ki, ezért napi 12-16 órát is a munkára szánok. Komoly csapatmunka folyik, így a szövegírás mellett, a koordinálásra, a precizitásra és a minőségre is oda kell figyelnem, ami elég komoly kihívás is egyben, de szeretem a kihívásokat.

Szeretem, ha az ügyfelek elégedettek és örömmel tölt el, ha egy projekt a mi szövegeink által lesz sikeres.

Célom, hogy a magyar kis- és középvállalkozások kellőképpen tudjanak kommunikálni az internetes weboldalukon keresztül a leendő felhasználóival, vásárlóival.

Havi szinten több millió karaktert adunk át ügyfeleinknek a határidők betartásával, így ha szövegírásra lenne szüksége, kérjen ajánlatot vagy válassza bizalommal egyiket a kedvező csomagjaink közül.

Legyen szó webszövegírásról, blogolásról vagy marketing szövegről keressen bátran!

Kérjen ajánlatot szövegírásra itt!

A szövegíró piac legjobb embereivel dolgozunk össze, hogy minden úgy működjön, ahogy kell. Újságírók, webszövegírók és bloggerek a kárpátmedence minden irányából dolgoznak a hét minden napján, azért hogy céljaink tökéletesen realizálódjanak, és hogy mindenki elégedett legyen.

Csak kattintson a fenti piros szövegre és máris jó úton jár vállalkozása az internetes ismertség felé!