2021-05-22

BLOGÍRÁS – PRÉMIUM CSOMAG 69.600 Ft

Kicsit kétségbe vagy esve, mert bár az általad kínált termék kiváló minőségű, mégsem sikerült belőle eleget eladni? Nos, amennyiben ez a helyzet, egyvalamit fontos tisztázni már mindjárt az elején: sajnos nem mindig az az áru vagy márka lesz a legnépszerűbb, amely valóban értéket képvisel.

Egy ideális világban bizonyára elég lenne, ha a legkitűnőbb minőségű dolgokkal kereskednél vagy egy hatalmas színvonallal rendelkező szolgáltatást nyújtana mindenki. A huszonegyedik század embere azonban sajnos nagyon is vevő a gyengébb minőségre is, mert ezek marketingjére hatalmas figyelmet szentelnek.

Minden nap, minden irányból, a média összes csatornáján ugyanazokat a  – sokszor kifejezetten félrevezető – reklámokat hallja a vásárló, így mire eljut a bevásárlóközpontig, felkeres egy webáruházat vagy szolgáltatás után keres, már szinte automatikusan nyúl az agyon hype-olt termékekért vagy válassza azokat a szolgáltatásokat, amelyeket nap mint nap lát.

A marketing szövegírás óriási hatalommal rendelkezik

Egy igazán tehetséges szövegíró tömegeket mozgathat meg és széleskörben is játszi könnyedséggel képes népszerűsíteni szinte bármit.

A marketinges egyik ismérve, hogy otthonosan mozog szinte minden területen. Tudja, hogy egy adott reklámnak, blogbejegyzésnek, termékleírásnak vagy weboldal szövegének, mit kell sugallnia.

A blog marketing természetesen tanulható, ám nem árt, ha az embernek van némi érzéke az íráshoz, képes lényegretörően, frappánsan, szükség esetén pedig akár humorosan is megalkotni egy-egy szöveget, ami aztán sikert arat az olvasók körében is.

BLOGÍRÁS – PRÉMIUM CSOMAG 69.600 Ft

Az prémium csomag a következőket tartalmazza:

  • havi 8 db blogbejegyzés vállalkozása weboldalára – minden egyes blogbejegyzés 3000+ karakteres, egyedi szövegezésű, tapasztalt szövegíró által megírt szöveg.
  • blogbejegyzésenként 1 darab szabadon felhasználható kép – a képek ingyenesen felhasználhatók a vállalkozói weboldalon. Semmilyen jogi következményekkel nem jár a felhasználásuk, amennyiben az a blog szekcióban jelenik meg.
  • látogatóbarát SEO blogírás – SEO azaz Keresőoptimalizált szövegek megírása úgy, hogy az a látogatók figyelmét is felkeltse. Hatékonyabb weboldal látogatás és ügyfélszerzés!
  • releváns tartalom – Fontos a vállalkozói weboldalad számára, hogy a látogatók észrevegyék azt, hogy a vállalkozásod, mennyire jól informált és napra kész a piaci trendekkel. A lényegre-törő, ugyanakkor hasznos tartalom megfizethetetlen kincs és ezzel az interneten kereső felhasználók is tisztában vannak.
  • időtartam – A munka lefutási ideje 1 hónap – heti 2 blogbejegyzés

Kinek ajánlom ezt a Blogírás csomagot?

A haladó kategóriába sorolható szövegírás csomagunk számos vállalkozás kedvence, hiszen hosszútávon a lehető legjobb választásnak bizonyul azok számára, akik a látogatói elköteleződést helyezik előnyben.

A BLOGÍRÁS – PRÉMIUM CSOMAG! szolgáltatásunkat általában olyan vállalkozások vagy marketing ügynökségek veszik igénybe, akiknek már fogalmuk van a kulcsszókutatás lépéseiről vagy már el is végezték a konkurencia és kulcsszó elemzéseket és a megfelelő kulcsszavakra próbálják belőni a Google helyezéseket.

Az ügyfelek által hozott kulcsszavakra építjük a stratégiát, amelynek lényeges szempontja, hogy a webáruház, az üzleti weboldal vagy a weblapod tartalmilag és struktúrálisan is fel legyen készülve a szint lépésre. Amennyiben ezek a kritériumok hiányosak ajánlom figyelmedbe a Profi Csomagunkat!

Mennyi idő alatt lesz eredménye a blog marketingnek?

Igen, a blogmarketing működik. Körülbelül nyolc-kilenc hónapba telhet, amíg jelentős eredményeket kezdünk elérni, de ne feledd, hogy szolgáltatás vagy termék függő is lehet ez az időszak, ezért esetenként nagyon eltérő.

A legnagyobb tényező ebben az esetben a kulcsszavakra való verseny nagysága, illetve a konkurencia tartalmi felkészültsége a témában, de átlagosan elmondható, hogy nyolc-kilenc hónap alatt érik be igazán a blogmarketingbe fektetett munka és erőfeszítés a Prémium csomaggal.

Ne bánkódj tovább amiatt, hogy a termékeid vagy szolgáltatásod nem népszerűek a keresőben, hiszen a megfelelő blog marketing segítségével manapság szinte bármi népszerűsíthető.

További információkért a BLOGÍRÁS – PRÉMIUM CSOMAG! szolgáltatással kapcsolatban keress fel a kapcsolati űrlapon keresztül!

Szövegírás árak