2021-05-24

BLOGÍRÁS – INDULÓ ÉS HALADÓ CSOMAG 149.900 Ft

A Blog Marketing egy tartalommarketing stratégia. Ez a típusú marketing stratégia a blogok segítségével közvetlenül és egyénileg szólítja meg a potenciális ügyfeleket, ezáltal elérve az ügyfelek hűségét a márka iránt.

Az olvasók kapcsolatba léphetnek az általában informatív és szórakoztató tartalom blogtulajdonosával, ezáltal növelve a márkahűséget és az azonosítási lehetőséget.

Hogyan lépett be a blogmarketing az üzleti és vállalati arénába

A Blog Marketing az üzleti sikerek világhálón történő fejlődése. A blog stílusú tartalom pszichológiai szinten sokszor bebizonyította, hogy foglalkoztatja az embereket.

A blog marketing stratégia a technológiai fejlődés és az üzleti evolúciós trendek miatt egyaránt belépett az üzleti marketing színterébe.

Amikor a blogolás bekerült az üzleti arénába és az üzleti blogok egyre népszerűbbé váltak, sok vállalkozás ismerte fel a lehetőséget abban, hogy azokat az olvasókat tudják megszorítani, akik a témában érdekeltek, így olyan leendő ügyfeleket tudnak az üzleti weboldalukra irányítani, akik érdekeltek a megrendelésben vagy a vásárlásban.

2021-ben is a vállalkozások a Blog Marketinget használják a célpiac, a potenciális ügyfelek bevonására és olykor a jelenlegi ügyfelek megtartására is.

BLOGÍRÁS – INDULÓ/HALADÓ CSOMAG 149.900 Ft

Az induló és haladó csomag a következőket tartalmazza:

  • havi 8 db blogbejegyzés vállalkozása weboldalára – minden egyes blogbejegyzés 3000+ karakteres, egyedi szövegezésű, tapasztalt szövegíró által megírt szöveg.
  • blogbejegyzésenként 1 darab szabadon felhasználható kép – a képek ingyenesen felhasználhatók a vállalkozói weboldalon. Semmilyen jogi következményekkel nem jár a felhasználásuk, amennyiben az a blog szekcióban jelenik meg.
  • látogatóbarát SEO blogírás – SEO azaz Keresőoptimalizált szövegek megírása úgy, hogy az a látogatók figyelmét is felkeltse. Hatékonyabb weboldal látogatás és ügyfélszerzés!
  • releváns tartalom – Fontos a vállalkozói weboldalad számára, hogy a látogatók észrevegyék azt, hogy a vállalkozásod, mennyire jól informált és napra kész a piaci trendekkel. A lényegre-törő, ugyanakkor hasznos tartalom megfizethetetlen kincs és ezzel az interneten kereső felhasználók is tisztában vannak.
  • Kép méretezése, optimalizálása és publikálása. Cikkek szerkesztése és publikálása a Blog szekcióban
  • A blogbejegyzések népszerűsítése a közösségi médiákban vagy online magazinokban
  • belső linkelés – kapcsolódó termékre, szolgáltatásra, kategóriaoldalakra mutató linkek elhelyezése a blogbejegyzésben
  • időtartam – A munka lefutási ideje 4 hét
  • +ajándék kulcsszókutatás 50.000 Ft értékben – Kulcsszókutatás az első hétben (a leglátogatottabb és legjövedelmezőbb kulcsszavak felkutatása)

Kinek ajánlom ezt a Blogírás csomagot?

Az induló kategóriába sorolható szövegírás csomagunk számos vállalkozásnak ajánljuk, még akkor is, ha már egy ideje működő bloggal rendelkeznek. A blog marketing egy kulcsszavakon alapuló marketing stratégia, így lényegesen fontos a kulcsszókutatás, amit tartalmaz az induló csomagunk is.

A BLOGÍRÁS – INDULÓ ÉS HALADÓ CSOMAG! szolgáltatásunkat általában olyan vállalkozások veszik igénybe, akik most indulnak el a marketing rögös útján azzal a céllal, hogy néhány hónapon belül megsokszorozzák a jelenlegi látogatószámukat.

Egy sikeres és minőségi blog marketing stratégiához az induló csomagra lesz szükséged első lépésként. Ezt követően az elkövetkező hónapokban a BLOGÍRÁS – PRÉMIUM CSOMAG! szolgáltatást ajánlom, hogy eredményes legyen az ületi blog marketinged.

Mennyi idő alatt lesz eredménye a blog marketingnek?

A blogmarketing akkor működik megfelelően, ha minden lépést követve végezzük el. Amennyiben ezt a csomagot igényled természetesen hónapokkal előbb hozza az eredményeket. Hat-hét hónapba telhet, amíg jelentős eredményeket kezdünk elérni, de ne feledd, hogy szolgáltatás vagy termék függő is ez az időszak, ezért esetenként nagyon eltérő lehet.

Óriási tényező ebben az esetben a kulcsszavakra való verseny, illetve a konkurencia tartalmi felkészültsége a témában, de átlagosan elmondható, hogy hat-hét hónap alatt a vállalkozások már megérzik a blogmarketingbe fektetett munkát és erőfeszítést az Induló csomaggal.

A Blog Marketing az évek során kimutatta, hogy átlagosan 60%-al, de egyes esetekben akár 700%-al is növeli az látogató áramlást az üzleti weboldalak felé.

A blog marketing a tartalommarketing integrált része és stratégiája a potenciális ügyfelek megszerzésére. Előreláthatólag ezek a látogatók termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolnak a blog marketing taktikát alkalmazó vállalattól.

Minden kérdéssel a BLOGÍRÁS – INDULÓ ÉS HALADÓ CSOMAG! szolgáltatás kapcsán keress fel bátran a kapcsolati űrlapon keresztül!

Szövegírás árak